AMSTERDAM – Vacanta de Sf. Andrei si 1 Decembrie

(0)
image

Detalii oferta

30 Noiembrie | BUCURESTI – AMSTERDAM TUR DE ORAS – MUZEUL DE DIAMANTE COSTER

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1372 cu destinatia AMSTERDAM. Decolare la ora 06:00 si sosire la Amsterdam la ora 08:00. Amsterdam, un oras cu peste 700 de ani de istorie ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Tur de oras Amsterdam. Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh sunt doar cateva dintre bijuteriile capitalei Olandei. Cu peste 1000 de canale, unite de sute de poduri fixe sau mobile, Amsterdamul a primit pe drept titlul de „Venetia Nordului”. Dupa turul de oras, va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul producatorului de diamante „Royal Coster Diamonds” – cea mai veche fabrica de Diamante din lume. Aici veti avea ocazia sa aflati si sa vedeti in timp real cum sunt lucrate diamantele pentru a fi transformate in bijuterii somptuase, cum diamantul taie sticla si cum puteti face diferenta dintre un diamant adevarat si unul fals. O impresionanta colectie de bijuterii va va fi prezentata, iar la sfarsitul prezentarii unele dintre bijuteriile lucrate pot fi chiar probate pentru a fi cumparate. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare la Dutch Design Hotel Artemis 4* sau similar Amsterdam.

 

01 Decembrie | AMSTERDAM

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, pentru vizite individuale. Pentru iubitorii de arta si istorie, Amsterdam gazduieste cateva muzee incantatoare. Muzeul Van Gogh, care detine cea mai mare colectie Van Gogh din lume, cu multe dintre cele mai recunocute capodopere ale sale, Rijksmuseum, unul dintre cele mai renumite muzee din lume, care adaposteste peste 8000 de capodopere, Casa Memoriala Rembrandt, unde a locuit celebrul pictor intre anii 1639 - 1659. Alte cateva muzee va asteapta sa le descoperiti: Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, Nemo Science, Muzeul Torturii, Muzeul de Genti si Posete, cel mai mare din lume si singurul din Europa, Muzeul Vodkai, Muzeul Maritim, Muzeul Moco destinat expozitiilor de arta moderna si contemporana. Cazare Dutch Design Hotel Artemis 4* sau similar Amsterdam

 

02 Decembrie | AMSTERDAM – DELFT, ROTTERDAM, HAGA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Delft, Rotterdam si Haga. Prima oprire o vom face in Delft, oras renumit pentru ceramica albastra care ii si poarta numele. Pe langa fabrica de ceramica, se poate vizita piata centrala cu statuia lui Hugo Grotius, biserica Noua construita in 1396 sau casa lui Johannes Vermeer. Rotterdam este cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al Europei. Din 1962 pana in 2004, Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Haga – capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale,  este un oras de importanta internationala, o casa pentru multe culturi diferite. Palatul regal si Tribunalul Penal International sunt printre obiectivele cele mai importante ale Hagai. Intoarcere in Amsterdam. Cazare Dutch Design Hotel Artemis 4* sau similar Amsterdam.

 

03 Decembrie | AMSTERDAM – ZAANS SCHANS, VOLENDAM SI MARKEN

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la satele pescaresti Zaans Schans, Volendam si Marken. Pe parcursul intregii zile vom face o incursiune in istorie, intorcandu-ne la viata linistita si lipsita de griji din satele pescaresti din nordul Olandei. Zaans Schans este un sat idilic, amplasat pe malul raului Zaans, un adevarat muzeu in aer liber unde veti putea vedea cum se desfasura viata de zi cu zi inainte de Revolutia Industriala si veti putea admira in voie renumitele mori de vant din Olanda. Continuam excursia cu vizitarea satului Volendam. Acesta este poate cel mai vizitat si cel mai renumit sat pescaresc din intreaga tara. Este faimos in primul rand pentru vechile sale barci pescaresti si pentru costumele populare pe care unii localnici le mai poarta si astazi. Numai aici veti avea ocazia sa vedeti femei purtand traditionala boneta cu varful ascutit, celebra peste tot in lume, un adevarat simbol al Olandei. In continuare vom vizita Marken, o insula care pe vremuri era complet izolata. Un alt sat pitoresc unde viata pare ca s-a oprit in loc in urma cu multi ani. Intoarcere in Amsterdam. Cazare Dutch Design Hotel Artemis 4* sau similar Amsterdam.

 

04 Decembrie | AMSTERDAM - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sa explorati acest oras uimitor. Predarea camerelor se face pana la ora 12:00. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1377 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:30 (a doua zi).

 

Include

Servicii incluse:

·        Zboruri directe Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, Compania KLM

·        Taxele de aeroport & combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

·        Cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel Dutch Design Hotel Artemis 4* sau similar Amsterdam

·        Transferuri aeroport Amsterdam - hotel– aeroport Amsterdam

·        Tur de oras Amsterdam cu autocar si ghid local

·        Tur ghidat la cea mai veche fabrica de diamante din lume „Royal Coster Diamonds”

Insotitor de grup 
Exclude

Servicii neincluse:

·        Asigurarea medicala de calatorie si asigurare storno (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)

·        Excursiile optionale

·        Intrarile la obiectivele turistice din program

·        Taxe de oras (se vor plati individual la receptia hotelului)

·        Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Locatie pe harta

EXCURSII OPTIONALE EXCURSII OPTIONALE

Excursii optionale tarife valabile pentru minim 20 de participanti Se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul de servicii • Delft, Rotterdam & Haga: 110 Euro/persoana Include: autocar local, insotitor de grup • Zaans Schans, Volendam & Marken: 90 Euro/persoana Include: autocar local, insotitor de grup

TRANSFERURI TRANSFERURI

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase: • Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.) • Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.) • Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.) • Pitesti (28 euro/pers.)

0
Based on 0 ratings

5

0%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Va rugam sa va autentificati pentru a lasa o recenzie!

image
749.00
  • 5
  • 30, noiembrie, 2024
  • 1 Disponibilitate
  • Data si ora plecarii 30-11-2024 03:30:00
  • Data si ora intoarcerii 04-12-2024 12:00:00
  • Capacitate 1 Persoane