PARIS - Vacanta de Sf. Andrei & 1 Decembrie

(0)
image

Detalii oferta

Nu sunt incluse:

·        Asigurarea medicala de calatorie si storno (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)

·        Intrarile la obiectivele turistice

·        Biletele pentru transportul public

·        Excursiile optionale

·        Taxe de oras (se vor plati individual la receptia hotelului)

·        Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi30 Noiembrie | BUCURESTI – PARIS                                                                                 

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda - Otopeni la ora 12:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 14:25. Sosire in Paris la ora 16:35. Transfer la hotel pentru check-in. Seara timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar Paris.

 

01 Decembrie | PARIS

Mic dejun. Tur de oras Paris cu autocar local. Ne aflam in “Orasul Luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. In turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Vizita la Muzeul Parfumului din Paris, unde vom descoperi eleganta si uimitoare lume a parfumului, din antichitate si pana in epoca moderna. Transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber la dispozitie in care puteti vizita targurile de Craciun din Paris. Va recomandam o vizita la Piata de Craciun de la Saint Germain des Prés. Aici veti descoperi pe langa produsele traditionale gastronomice si produse artizanale precum ceramica, bijuterii, feronerie de arta, obiecte in piele etc. Un alt targ ce nu trebuie ratat este „Village de Noel” din Quartier des Halles. Cazare hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar Paris.

 

02 Decembrie | PARIS

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam o plimbare prin cartierul Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur – dupa ce veti urca treptele ei albe veti avea parte de o vedere asupra orasului care va va taia respiratia. Sau puteti descoperi Cartierul Latin, unde puteti admira cateva dintre emblemele orasului precum Fantana Saint Michel - o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori, sa va plimbati pe Rue Huchette – una dintre cele mai vechi strazi din Paris - pentru a va indrepta catre catedrala Notre Dame – considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza. Traversati Sena pe Pont d’Arcole indreptandu-va catre Primaria Parisului - cladire ce dateaza din secolul al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870 sau Centrul Pompidou – care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Cazare hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar Paris.

 

 

03 Decembrie| PARIS - VERSAILLES

Mic dejun. Excursie optionala la Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractiile principale cu care ne incanta sunt: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica veti putea admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar Paris.

 

04 Decembrie | PARIS – VALEA LOIREI

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau - tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al-XVI-lea pe locul unei mori fortificate, supranumit “Castelul Femeilor” ca urmare a asocierii cu cele trei personaje celebre - Diane de Poitiers, Caterina de Medici si Madame Dupin -, acesta a marcat istoria locurilor; Castelul Amboise - unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, amplasat strategic pe un deal parca pentru a veghea intreaga vale a Loarei, locul in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani din viata si unde, dupa vointa sa, isi doarme somnul de veci. Cazare hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar Paris.

 

05 Decembrie | PARIS ­– BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Eliberarea camerelor se face pana la ora 12.00. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 18:15 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 22.05.

 

Nota: Programul targurilor de Craciun poate suferi modificari in urma deciziilor organizatorilor. 

Include

Servicii incluse:

·        Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti, Compania Air France

·        Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

·        5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Novotel Paris La Defense 4* sau similar

·        Transferuri cu autocarul aeroport - hotel – aeroport

·        Tur de oras panoramic al Parisului

·        Bonus:

o   Croaziera pe Sena

o   Vizita la Muzeul Parfumului din Paris

·        Insotitor roman de grup

 

Exclude

Nu sunt incluse:

·        Asigurarea medicala de calatorie si storno (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)

·        Intrarile la obiectivele turistice

·        Biletele pentru transportul public

·        Excursiile optionale

·        Taxe de oras (se vor plati individual la receptia hotelului)

·        Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Locatie pe harta

EXCURSII OPTIONALE EXCURSII OPTIONALE

• Excursie la castelul Versailles: 65 Euro/persoana Include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid local • Excursie pe Valea Loirei: 130 Euro/persoana Include: transport autocar local, insotitor de grup, intrari la castelele Chenonceau si Amboise NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

TRANSFERURI TRANSFERURI

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase: • Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.) • Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.) • Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.) • Pitesti (28 euro/pers.)

0
Based on 0 ratings

5

0%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Va rugam sa va autentificati pentru a lasa o recenzie!

image
749.00
  • 6
  • 30, noiembrie, 2024
  • 1 Disponibilitate
  • Data si ora plecarii 30-11-2024 12:00:00
  • Data si ora intoarcerii 05-12-2024 12:00:00
  • Capacitate 1 Persoane