Despre noi

image

Jolly Tours este o agenție tour-operatoare cu experientă de mai bine de 20 de ani și cu o echipă tânără și dinamică, având că activitate principală consilierea în domeniul turismului, oferirea celor mai bune pachete turistice precum și vânzarea biletelor în domeniul transportului aerian și terestru, transferuri, tururi. Agenția noastră este strategic amplasată în apropiere de centrul orașului fiind la îndemâna clientului prin accesibilitate și programul de funcționare. Ne adresăm tuturor categoriilor sociale cu o gamă diversificată de servicii și programe turistice atât în tara cât și în străinătate. Jolly Tours are ca parteneri de afaceri companii de top, fapt ce garantează calitatea serviciilor oferite. Punem intotdeauna accent pe satisfacerea clienților și în acest scop vă întâmpinam cu personal calificat, tânăr, amabil și orientat către nevoile dumneavoastră. Indiferent că doriți o călătorie sau un sejur în tara sau în străinătate, sau doriți rapid un bilet de avion fară a vă deplasa la aeroport, oferim soluții optime cerințelor dumneavoastră. Jolly Tours a fost înființată în anul 2002 ca agenție de turism, cu licență de turism de categoria A și membră a ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România) și IATA, care oferă servicii de cea mai bună calitate, la prețuri competitive, orientate către clienți, pentru a adapta pachetele turistice la nevoile specifice ale acestora.

Servicii exceptionale

Clienții pot confirma serviciile noastre de înaltă calitate

Vize turistice

Obținerea de vize turistice pentru clienți, preponderent pentru Arabia Saudită

Raport calitate-preț

Ne străduim să obținem o combinație optimă între costuri și calitate

Grad de securizare 100%

Fiecare plată pe care o efectuați pe site-ul nostru este securizată 100%

image

21

ani de când existam în piață

1500+

Vacanțe de succes

10,000+

Clienți fericiți

100%

Clienți mulțumiți

Cum să scăpați de stresul cotidian

image

Planificare fără efort

Explorați motorul nostru intern de căutare. Descoperiți experiența de călătorie ideală cu ajutorul funcției noastre de căutare internă ușor de utilizat. Găsiți destinații, zboruri, cazări și multe altele, toate la îndemâna dvs.

image

Rezervați și călătoriți cu ușurință.

Planificați-vă escapada perfectă cu ajutorul serviciilor noastre simplificate de rezervare și călătorie. De la zboruri la cazare, vă acoperim noi, asigurându-vă o experiență de călătorie ușoară și memorabilă.

image

Relaxați-vă și bucurați-vă de fiecare moment.

Eliberați-vă de stres și bucurați-vă de o călătorie concepută pentru relaxare. Experiențele noastre personalizate vă asigură că savurați fiecare moment, permițându-vă să vă relaxați și să creați amintiri prețioase.

Clienți mulțumiți

Ce spun clienții noștri despre noi

Oameni amabili, au gestionat ușor VISA. Felicitări :)

Celeste Soria

In aceasta vara,am ales sa calatoresc prin intermediul unei agentii de turism. Am ales Jolly Tours. Am facut o alegere inspirata. Totul a fost " ca la carte"! Bilete de avion,hotel ,transfer. Intr-un cuvant: Siguranta! Siguranta unui concediu reusit.

Arif

Am calatorit cu firma Jolly Tours,am avut un pachet intreg,cu bilet de avion,transfer la hotel,cazare. Numai cuvinte de lauda! Totul a fost perfect! Multumesc,Jolly Tours,am devenit client fidel.

Carmen

Tocmai ce ne am intors dintr un sejur achizionat prin Jolly Tours! Totul a decurs conform asteptarilor, ghidul turistic ne a oferit o multime de informatii, orice nelamurire sau intrebare am avut, au fost cu promptitudine si profesionalism oferite in cel mai scurt timp! Cu siguranta vom reveni!

Andreea O.